ENTRENAMENT PERSONAL DE TENNIS DE TAULA

El servei d’entrenador personal està disponible per a tots els socis del club matriculats en qualsevol grup d’entrenament, ja que es concep com una formació complementària individualitzada que no pot substituir a l’entrenament grupal.

Les sessions, d’una hora o una hora i mitja, es podran fer qualsevol dia de la setmana en horari a convenir entre el jugador i l’entrenador.

Quins avantatges té fer un entrenament personal?
L’entrenador personal ens ajudarà a millorar la tècnica, la tàctica i la condició física, incremenant el nostre nivell de joc més ràpidament que amb un entrenament convencional.
L’entrenador personal es pot dedicar exlusivament al jugador, ja sigui fent d’espàrring o fent “multiboles”.
No importa el teu nivell d’entrenament, experiència o l’estat físic del teu cos. L’entrenador personal t’acompanyarà, et donarà suport i motivarà en tot el procés, perquè assoleixis els teus objectius.

Què és un entrenador personal?
És el professional encarregat d’elaborar els programes d’entrenament d’una persona o un grup reduït segons els seus objectius.
A més, l’entrenador personal pot aconsellar en aspectes nutritius i psicològics per aconseguir que el jugador millori globalment.

Per a qui està pensat?
Els entrenaments personals estan dirigits a jugadors ambiciosos que volen millorar el més ràpidament possible, així com a aquells que pel seu nivell de joc necessiten de sessions addicionals d’entrenament setmanal.
Treballem especialment amb jugadors en edat de formació que aspiren a disputar competicions estatals, però també amb jugadors adults que han començat tard perquè puguin arribar a competir amb les millors garanties.

Sol·licita informació i consulta disponibilitat

🏓

Open chat
Vols parlar amb nosaltres?