REPORTATGE A “EL MUNDO DEPORTIVO”

El diari esportiu de tirada estatal “El Mundo Deportivo” ha dedicat un article al Club Tennis Taula Badalona en honor als 75 anys d’història que compleix aquesta temporada.

El podeu llegir aquí:

El CTT Badalona: 75 anys de tennis de taula

El Club Tennis Taula Badalona celebra, aquest mes d'agost, una data molt especial: el seu 75è aniversari. Molt enrere han quedat aquells anys de dificultats en què el ping-pong distreia el jovent de l'Agrupació Excursionista de la ciutat badalonina de les penúries de la guerra civil, si bé l'esperit de l'entitat segueix dedicat a dia d'avui al mateix: divulgar la pràctica de l'esport de la pala entre els més petits.

“El nostre objectiu en els propers anys és seguir amb la modernització del club, captant nens i nenes que vulguin iniciar-se en el nostre esport i aconseguir, com en aquests últims anys, tenir una participació destacada en totes les categories dels Campionats de Catalunya i de l'Estat”, comenta Marc Serra, Director Tècnic de l'entitat badalonina, que actualment ja disposa de cinc equips de nens al Circuit Promeses de la Federació Catalana de Tennis de Taula.

El moment més dolç

I és que el CTT Badalona viu un dels seus moments més dolços esportivament parlant, amb dos equips a Tercera Territorial, un equip a Segona B, dos a Segona A, dos a Preferent i un a Segona Divisió Estatal (categoria assolida en la darrera temporada).

Més complicada és la situació econòmica ja que, com molts altres clubs catalans, pateixen les vicissituds de la crisi. Un fet que els impedirà celebrar aquest aniversari com els hagués agradat.

Malgrat tot, són optimistes. “En els dies que corren és molt difícil que una entitat sobrevisqui tants anys mantenint l'activitat com ho ha fet la nostra, i més encara tractant-se d'un esport minoritari”, recalca Serra, que recorda que això no hauria estat possible sense la gran feina de Facundo Lagunas, Joan Piera, Josep Maria Nolis o Lluís Farrés, quatre pesos pesants dins la història del CTT Badalona.

“Aquesta temporada aspirem a pujar a Primera Divisió Estatal”, assegura el Director Tècnic del CTT Badalona, que comptarà, en la temporada que arrenca el proper mes de setembre, amb el suport dels seus cent associats.

Una xifra màgica que augura un gran futur per a aquest club amb 75 anys de tennis de taula a les seves esquenes.

I aquí, l’original:

+ Article a l’edició digital

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.