🆕🏓 NOU GRUP DE LLEURE MATINAL

El Club Tennis Taula Badalona ha anunciat la creació d’un nou grup de matins per als seus socis. Aquest grup, que no tindrà entrenador, estarà disponible per als membres del club els dimarts i dijous de 9h30 a 11h.

La iniciativa sorgeix a petició dels propis socis, que han expressat el seu interès per desdoblar un grup que començava a estar saturat. Així doncs, hi haurà dos torns diaris, el primer serà dirigit per en Miguel Bascón, mentre que en el segon portarà la batuta en Cinto Guarnido.

Per als socis interessats en un entrenament més personalitzat, el club ofereix altres opcions d’entrenament amb tècnics especialitzats. Tanmateix, aquest grup de matins és una opció ideal per als que prefereixen un enfocament més lliure i independent.

El Club Tennis Taula Badalona és un dels clubs més actius i reconeguts de la ciutat, amb més de 150 socis i una llarga trajectòria en el món del tennis taula. La seva missió és fomentar la pràctica del tennis taula a Badalona i proporcionar una plataforma per als jugadors per créixer i desenvolupar-se en aquest esport.

El nou grup de matins és una prova més de l’entusiasme del club per a fer créixer la comunitat del tennis taula. Els matins són un moment ideal per als jugadors que volen millorar les seves habilitats abans de començar el dia. Els membres poden gaudir d’un ambient agradable i dinàmic, sense la pressió o rigidesa d’un entrenador.

Amb aquesta nova iniciativa, el club demostra la seva aposta per una pràctica esportiva més oberta i inclusiva, adaptant-se a les demandes dels seus membres i fomentant la pràctica de l’esport en totes les seves formes.

A més, el nou grup de matins també ofereix als membres l’oportunitat de conèixer altres jugadors i establir noves amistats. El tennis taula és un esport social i el Club Tennis Taula Badalona està compromès a crear un ambient acollidor i amistós per als seus membres.

En conclusió, el nou grup de matins al Club Tennis Taula Badalona és una oportunitat única per als amants del tennis taula a Badalona per connectar, créixer i millorar les seves habilitats. Amb un ambient agradable, els membres poden esperar una experiència excepcional en un club actiu i compromès amb el seu esport. Si t’agrada el tennis taula i vius a prop de Badalona, no dubtis a unir-te al nou grup de matins i començar el teu dia amb energia i entusiasme.

📍 La Badalonense
 
📅 Dimarts i Dijous
 
⏰ 9h30 a 11h00
 
💶 26,50€/mes (socis)
 
ℹ️  + Info

Comparteix aquest article a les teves xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Open chat
Vols parlar amb nosaltres?