INSTAL路LACIONS

El Club Tennis Taula Badalona compta amb dues sales espec铆fiques i dues ocasionals per a la pr脿ctica del tennis de taula i amb un total de 12 taules i 564 metres quadrats que s’utilitzen di脿riament.

La sala m茅s gran, la de La Badalonense, al barri del Centre聽(馃彄聽Ves-hi), disposa de sis taules Butterfly Centrefold 25+ i una sala annexa amb una taula. Amb 21 focus 茅s una de les millors sales de l’estat a nivell d’il路luminaci贸 i est脿 equipada amb un paviment t猫cnic homologat per la Federaci贸 Internacional. En aquesta sala 茅s on entrenen els jugadors dels primers equips del club i la pedrera.

L’altra sala, al Poliesportiu del barri de Casagemes (馃彄聽Ves-hi), disposa de quatre taules i una cinquena taula al gimn脿s del poliesportiu. Aquesta sala, m茅s petita, est脿 destinada al lleure i a la formaci贸 de petits i grans. Recentment s’ha adequat la sala amb la construcci贸 d’un env脿 insonoritzat que el separa de la pista de b脿squet, s’ha renovat la il路luminaci贸 per LEDs m茅s potents i s’hi han instal路lat extractors.

Totes les instal路lacions disposen de vestidors amb dutxes. Malauradament, cap de les dues instal路lacions 茅s apta per a cadires de rodes.

La sala principal, tot i pert脿nyer a un edifici de m茅s de 100 anys d鈥檃ntiguetat, s鈥檋a anat remodelant i adequant a la pr脿ctica del tennis de taula. El mateix passa amb les instal路lacions de Casagemes, obtingudes el 2010, que es van adequant mica en mica. Tot i les millores, els espais s鈥檈stan quedant petits i l鈥檕bjectiu primordial 茅s aconseguir un espai 煤nic i de gran capacitat.

Tant a La Badalonense com a Casagemes s’hi disputen partits de lliga dels diferents equips del CTT Badalona, acosta’t a veure’ns algun cap de setmana!

Instal路laci贸 Taules Dimensions Al莽ada Paviment
Sala Tennis de Taula
La Badalonense
6 22×11 (242 m虏) 4,05 m T猫cnic color bordeus
Sala Polivalent
La Badalonense
1 10×7 (70 m虏) 2,50 m Terratzo color crema
Sala Tennis de Taula
Poliesportiu Casagemes
4 16×9 (144 m虏) 2,90 m Terratzo color gris
Sala Gimn脿s
Poliesportiu Casagemes
1 12×9 (108 m虏) 6,50 m Parquet fusta natural