INSTAL·LACIONS

El Club Tennis Taula Badalona compta amb dues sales específiques i dues ocasionals per a la pràctica del tennis de taula i amb un total de 12 taules i 564 metres quadrats que s’utilitzen diàriament.

La sala més gran, la de La Badalonense, al barri del Centre (? Ves-hi), disposa de sis taules Butterfly Centrefold 25+ i una sala annexa amb una taula. Amb 21 focus és una de les millors sales de l’estat a nivell d’il·luminació i està equipada amb un paviment tècnic homologat per la Federació Internacional. En aquesta sala és on entrenen els jugadors dels primers equips del club i la pedrera.

L’altra sala, al Poliesportiu del barri de Casagemes (? Ves-hi), disposa de quatre taules i una cinquena taula al gimnàs del poliesportiu. Aquesta sala, més petita, està destinada al lleure i a la formació de petits i grans. Recentment s’ha adequat la sala amb la construcció d’un envà insonoritzat que el separa de la pista de bàsquet, s’ha renovat la il·luminació per LEDs més potents i s’hi han instal·lat extractors.

Totes les instal·lacions disposen de vestidors amb dutxes. Malauradament, cap de les dues instal·lacions és apta per a cadires de rodes.

La sala principal, tot i pertànyer a un edifici de més de 100 anys d’antiguetat, s’ha anat remodelant i adequant a la pràctica del tennis de taula. El mateix passa amb les instal·lacions de Casagemes, obtingudes el 2010, que es van adequant mica en mica. Tot i les millores, els espais s’estan quedant petits i l’objectiu primordial és aconseguir un espai únic i de gran capacitat.

Tant a La Badalonense com a Casagemes s’hi disputen partits de lliga dels diferents equips del CTT Badalona, acosta’t a veure’ns algun cap de setmana!

Instal·lació Taules Dimensions Alçada Paviment
Sala Tennis de Taula
La Badalonense
6 22×11 (242 m²) 4,05 m Tècnic color bordeus
Sala Polivalent
La Badalonense
1 10×7 (70 m²) 2,50 m Terratzo color crema
Sala Tennis de Taula
Poliesportiu Casagemes
4 16×9 (144 m²) 2,90 m Terratzo color gris
Sala Gimnàs
Poliesportiu Casagemes
1 12×9 (108 m²) 6,50 m Parquet fusta natural
Open chat
Vols parlar amb nosaltres?