BONA ACTUACIÓ DE FERNÀNDEZ A BÈLGICA

TENNIS TAULA | OPEN INTERNACIONAL JÚNIOR I CADET DE BÈLGICA, SPA 2018

El jugador del primer equip del CTT Badalona, el júnior del planter badaloní Adrià Fernàndez, va disputar amb la Selecció Espanyola a l’Open Internacional Júnior de Bèlgica, pertanyent al Circuit Mundial Júnior de la Federació Internacional (ITTF).

El badaloní va aconseguir superar la fase de grups, on partia com a tercer cap de sèrie i va finalitzar segon, després de superar a Smith, d’Anglaterra, (3-1) i a Faurschou, de Dinamarca, (3-1). No va poder amb el local Jacques en un partit ajustat (1-3).

Amb la segona plaça a la butxaca, Fernàndez va passar al quadre final on va caure a setzens de final amb el francès Cavaille en un bon partit (2-4). L’alacantí Lillo va ser el millor de la selecció estatal, arribant a semifinals, mentre que la resta de l’equip espanyol també va caure en primera ronda o no va passar de grup.

En la prova de dobles, Fernàndez va fer parella amb el català Grau, amb qui va realitzar una bona actuació, superant en primera ronda a una parella noruega (3-1) i caient als vuitens de final amb els portuguesos Silva i Amorim en un partit amb moltes opcions (1-3).

Posteriorment, a la prova d’equips, el badaloní estava integrat a Espanya ‘C’, amb qui només va poder disputar dos partits, amb una victòria davant l’anglès Tyndall (3-0) i una nova derrota contra el mateix belga Jacques, amb idèntic resultat (1-3). L’equip va quedar 2n de grup i no va passar a semifinals.

+ Informació

+ Fotografies

Comparteix aquest article a les teves xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Open chat
Vols parlar amb nosaltres?