24 HORES DE CASSÀ DE LA SELVA

Els dies 26 i 27 d’agost s’ha disputat el tradicional torneig de les 24 hores de Cassà de la Selva (Girona), que aplega un gran nombre de jugadors catalans i estrangers.

Els vencedors absoluts d’aquesta XXVI edició han estat Jose Luis Andrade, nou fitxatge del CTT Borges, i Daria Mityukova, la nova jugadora del Foment Deportiu Cassanenc. Andrade es va imposar amb comoditat a Oriol Monzó per 3 a 1, mentre que Mityukova va vèncer a la també cassanenca Elisabeth Granados.
En juvenils, Joan Moregó es va endur el títol imposant-se al valencià Marc Caymel.

Els jugadors del CE Badalona “Over Giramon” que van participar al torneig foren Josep Maria Nolis, Joan Redón, Isaac Llopis i Marc Serra. Redón va aconseguir classificar-se per la fase final de la categoria absoluta i va cedir a vuitens de final. Nolis i Llopis no van poder superar la primera fase i Llopis, a més, va patir una lesió al turmell dret i és dubte per a l’Open Internacional de Vic.
Serra per la seva banda va classificar-se per a la fase final de la categoria juvenil i va caure contra el segon classificat, Marc Caymel, en un partit molt disputat en què el 3-0 del marcador final no reflexa la igualtat de l’encontre, ja que tots els onzes van acabar per avantatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.